Incursiune în Lumea Fascinantă a Japoniei
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 ~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~

In jos 
AutorMesaj
Yoruichi
Admin
avatar

Mesaje : 257
Data de inscriere : 04/05/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

MesajSubiect: ~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~   Sam Mai 08, 2010 7:13 pm

BLEACH
Bleach ( ブリーチ Burīchi?, romanizat BLEACH în Japonia) este o serie manga şi anime realizată de Tite Kubo, mangaka al Zombie Powder. Bleach este serializată în antologia manga japoneză Weekly Shōnen Jump din August 2001, iar în dublicatul său american Shonen Jump din Noiembrie 2007. Seria manga a primit premiul Shogakukan Manga pentru categoria shōnen în 2005, iar seria anime a fost nominalizată de numeroase ori la premiile American Anime Awards.
Bleach urmăreşte viaţa lui Ichigo Kurosaki, un elev de liceu de 15 ani cu abilitatea de a vedea fantome şi un shinigami (în traducere directă ,,zeu al morţii”) cu numele de Rukia Kuchiki. Primele părţi ale poveştii se desfăşoară în jurul acestor personaje. Odată cu desfăşurarea evenimentelor, povestea începe să ne dezvăluie mai mult din lumea zeilor morţii.
Seria manga a fost adaptată într-un serial animat de televiziune, două OVA, trei filme de animaţie de lung metraj, un musical rock, numeroase jocuri video, şi un set de cărţi de joc de colecţie. Volumele compilate de manga s-au vândut într-un număr de 40 milioane de copii în Japonia, şi au ajuns în topul de vânzări de manga din Statele Unite. Adaptarea anime a primit clasificări similare, precum locul 7 în topul celor mai populare anime în Japonia în 2006, şi în top zece anime din America din 2006 până în 2008.
DEATH NOTE
Death Note (デスノート Desu Nōto?) este o serie manga creată de Tsugumi Ohba şi Takeshi Obata. Seria gravitează în jurul unui student de liceu care descoperă un carnet cu puteri supranaturale care îi oferă abilitatea de a omorî pe orice al cărui nume este scris în el. Intriga constă în încercarea lui de a crea şi a conduce o lume fără rău folosind carnetul.
Death Note a fost prima dată publicat de editura Shueisha în revista manga Weekly Shōnen Jump din decembrie 2003 până în mai 2006, cu 108 capitole în total. Seria a fost publicată în întregime în 12 volume în Japonia şi America de Nord. Seria a fost adaptată în filme (live-action) lansate în Japonia pe 17 iunie, 2006, respectiv 3 noiembrie, 2006, şi o serie anime difuzată în Japonia din 3 octombrie, 2006 până pe 26 iunie, 2007. De asemenea, un roman bazat pe serie, scris de Nisio Isin, a fost lansat în Japonia pe 1 august, 2006.
JIGOKU SHOUJO
Marea majoritate a episoadelor sunt scurte poveşti care prezintă suferinţa unei persoane diferite cauzată de unu sau mai mulţi indivizi. Un website cunoscut ca Jigoku Tsūshin (Corespondenţa Iadului) care poate fi accesat la miezul nopţii de persoana care doreşte răzbunare împotriva individului care i-a cauzat suferinţă. După ce numele este introdus, Jigoku Shoujo (Fata Iadului) le oferă o papuşă din paie cu o sfoară roşie înfăşurată în jurul gâtului. Dacă aţa este desfăcută, ea va duce ţinta în Iad, de asemenea cel care a căutat răzbunare este trimis în Iad după moarte.

După un timp după ce numele a fost depus , persoanele sunt vizitat de Enma Ai, o fată cu ochii roşii care poartă o uniformă şcolară marinărescă. Ea le dă oamenilor păpuşa din paie, care este de fapt unul dintre asistenţii ei. Ea le spune apoi că în cazul unei răzbunări adevărate trebuie să desfacă sfoara, iar inamicul va fi imediat trimis în Iad. Un semn negru le va apărea pe piept cu rol în amintirea persoanelor că sufletele lor vor merge în Iad imediat după moarte.

Ai este ajutată de către cei trei asistenţi: Ichimoku Ren, un bărbat îmbrăcat casual care ia forma unei păpuşi albastre din paie; Hone-Onna, o femeie care poarta un kimono cu obi(eşarfă) legat în faţă care semnifică faptul că ea este o prostituată şi ia forma unei păpuşi roşii din paie; şi Wanyūdō, un bătrân care poartă o eşarfă roşie şi uneori o pălărie, şi ia forma unei păpuşi negre din paie. Trio-ul o ajută pe Ai să investigheze natura clienţilor ei şi ,de asemenea, prezintă victimelor păcatele de care au fost acuzaţi înainte ca Ai să îi ducă în Iad.

În episodul 8 al primului sezon, două personaje noi sunt introduse: un jurnalist pe nume Shibata Hajime un fost căutător de scandaluri şi şantajist care începe să investigheze poveştile legate de Jigoku Shoujo ; şi fiica lui, Tsugumi.După o întâlnire cu Enma Ai, Tsugumi începe să aibă viziuni cu lucrurile pe care Ai le vede şi chiar dacă cei doi se implică din ce în ce mai mult în treburile lui Ai, Hajime dezaprobă metodele lui Ai de a-şi răzbuna clienţii şi încearcă să îi oprească pe aceia care au contactat-o pe Jigoku Shoujo.
HELLSING
Hellsing (ヘルシング Herushingu) este o serie manga şi anime scrisă şi ilustrată de Kouta Hirano. A apărut în revista Young King Ours în 1997 şi continuă şi astăzi. Capitolele individuale sunt colectate şi publicate sub forma de volume tankōbon de către Shōnen Gahosha, din Septembrie 2008 fiind publicate 10 volume. Hellsing urmăreşte eforturile misteriosei şi secretei Organizatii Hellsing, de a elimina vampiri, zombie denumiţi "ghouli", şi alţi inamici de natură supernaturală care ameninţă Regatul Unit.
Seria manga este licenţiată pentru publicarea în Engleză în America de Nord de Dark Horse Comics, în Australia şi Noua Zeelandă de Madman Entertainment, şi în Singapore de Chuang Yi. În 2001, Hirano a început să publice capitole dintr-o serie prolog, Hellsing: The Dawn, în ediţii speciale ale Young King OURs, cu şase capitole publicate până în Septembrie 2008.
O serie anime cu acelaş nume a fost produsă de Gonzo. Având ca directed pe Umanosuke Iida, seria a fost bazată pe manga, dar a folosit un scenariu de Chiaki Konaka şi este diferită de manga în ceea ce priveşte intriga, deşi foloseşte aceleaşi personaje şi un desing al acestora asemănător cu manga. Cuprinzând 13 episoade, a fost difuzată în Japonia pe Televiziunea Fuji între 10 Octombrie, 2001 şi 16 Ianuarie, 2002. Un original video animation (OVA) intitulat Hellsing Ultimate este produs de Satelight şi Geneon. Primul episod a fost lansat pe 22 Ianuarie, 2006, seria OVA urmărind povestea din manga mai bine decât prima serie. Din 23 Septembrie, 2008, patru episoade au fost lansate, cu un al 5-lea programat pentru 24 Octombrie, 2008.
INUYASHA
În epoca feudală, un semi-demon pe nume InuYasha fură Giuvaerul Sacru sau Giuvaerul celor 4 suflete, pentru a deveni un demon deplin. Acesta este ţintuit de către preoteasa satului, pe nume Kikyo, de Goshinboku (Copacul Vremurilor) pentru 50 de ani. După ce a fost rănită mortal, Kikyo îi spune surioarei sale , Kaede, să ardă Giuvaerul împreună cu trupul ei pentru a preveni forţele malefice să intre în posesia lui.
În Tokyo, o liceană pe nume Kagome Higurashi se îndreaptă spre şcoală. Ea se opreşte la fântâna familiei de la altarul Shinto pentru a-şi găsi pisica, Buyo, fiind trasă în fântână de către un demon centiped în perioada Japoniei feudale.
Neştiind unde se află, Kagome hoinăreşte lângă o pădure de lângă fântână. Din depărtare zăreşte Goshinboku, îndreătându-se spre el. Pe copac îl găseşte pe InuYasha, care e încă în somnul fermecat. Sătenii o observă şi o duc la Kaede. Recunoscând că Kagome este reîncarnarea surorii sale Kikyo, Kaede îi spune povestea dintre Kikyo şi InuYasha.
Demonul atacă din nou, iar Kagome este forţată să îl elibereze pe InuYasha din vraja sa pentru a putea ucide centipedul. După înfrângerea acestuia, InuYasha încearcă să ia Giuvaerul de la Kagome. Pentru a-l îndepărta pe InuYasha şi să salveze viaţa lui Kagome, Kaede plasează un rozar magic în jurul gâtului lui InuYasha pentru ca acesta să poată fi subjugat de Kagome.
Giuvaerul celor 4 suflete atrage mulţi demoni şi, în timpul unei bătălii împotriva unui demon-cioară, giuvaerul este spart în numeroase cioburi care se împrăştie prin Japonia.
Kagome şi InuYasha pornesc împreună să colecteze cioburile şi să refacă Giuvaerul. Pe drum, se împrietenesc cu Shippo, un demon-vulpe; Miroku, un călugăr blestemat şi Sango, un exterminator de demoni a cărui frate a fost posedat şi obligat să îşi măcelărească satul. Grupul se întâlneşte cu numeroşi prieteni şi duşmani, inclusiv fratele mai mare al lui InuYasha,Sesshomaru; Kikyo, care a fost înviată de o parte a sufletului lui Kagome; Naraku, care i-a păcălit pe Kikyo şi InuYasha să se întoarcă împotriva celuilalt; şi un demon-lup pe nume Koga, care este îndrăgostit de Kagome şi în mod constant se ceartă cu InuYasha.
În 2002, seria manga a câştigat Premiul Shogakukan Manga pentru cel mai bun titlu shōnen al anului.
KALEIDO STAR
Kaleido Star (japoneză カレイドスタ) reprezintă un anime produs de Gonzo Digimation, al cărui director este Junichi Sato, iar scenarist este Reiko Yoshida şi este licenţiat în Statele Unite ale Americii de către ADV Films.
Acest anime a cuprins două serii şi acestea au fost urmate de trei OVA-uri. Seria anime a condus spre o serie manga, în care acţiunea are loc cu 15 ani în faţă comparativ cu anime-ul. Totodată este sursa de inspiraţie pentru un roman.
Primul episod din adaptarea în limba engleză a apărut în ediţia din ianuarie 2004 în revista Newtype. Luci Christian a dublat în versiunea anglofonă şi pe Sarah Dupont şi pe doctoriţa Kate. Ea a declarat într-un interviu că apariţia acestui lucru determină „despărţirea vocilor personale prin anumite şabloane vocale”. Acrobatul japonez Dio Kobayashi este menţionat ca fiind consultant special în 2002, iar un personaj din Kaleido Star, care are aceeaşi specialitate ca şi el (reprezentaţii cu bici) a primit numele lui.
Acţiunea anime-ului planează asupra unei fete de 16 ani din Japonia, pe nume Sora Naegino. Aceasta a visat, de când era mică, să fie o membră a Kaleido Stage (echivalentul lui Cirque du Soleil) din oraşul ficţional Cape Mary, California ( care seamănă izbitor cu San Francisco). Pe parcursul anime-ului va întâlni numeroase obstacole ce o vor ajuta să dobândească o maturizare mentală şi spirituală. Va fi ajutată de numeroşii ei prieteni şi de Spiritul Scenei, Fool.
NARUTO
Cu doisprezece ani în urmă, Demonul Vulpe Cu Nouă Cozi atacă satul ninja Konohagakure (cunoscut drept Konoha sau Satul Ascuns între Frunze). Destul de puternic pentru a provoca tsunami şi să nivela munţii cu o rotire a cozii sale, instaurează haosul şi măcelăreşte mulţi oameni, până când liderul satului Konoha – al Patrulea Hokage – îşi sacrifică propria viaţă pentru a sigila vulpea în corpul nou-născutului Naruto. Al Patrulea Hokage, care a fost sărbătorit ca erou pentru sigilarea demonului, dorea ca Naruto să aibă parte de acelaşi respect din partea lor fiind "recipientul" în care demonului Vulpe este sigilat.
Cu toate acestea, satul Konoha îl evită, privindu-l pe Naruto ca pe însuşi demonul şi tratându-l necorespunzător de-a lungul copilăriei sale. Al Treilea Hokage decretează ca nimeni să nu dezvăluie nimănui despre atacul Vulpii, nici măcar propriilor copii. Totuşi, acest lucru nu i-a oprit să îl trateze ca pe un proscris, Naruto crescând orfan, fără prieteni şi fără a fi recunoscut. Nu putea forţa oamenii să se împrietenească cu el, atrăgând atenţia asupra sa în modul lui propriu: farse şi pozne.
Acest lucru se schimba după ce Naruto devine absolvent al Academiei Ninja, folosind Tehnica Clonei Umbrei, o tehnică dintr-un pergament interzis, pe care l-a furat, fiind pacălit de renegatul Mizuki, crezând ca invătând Tehnica Clonei Umbrei - aceasta tehnica creeaza corpuri reale si este superioară tehnicii de transformare din cauza careia a picat de 3 ori examenul de absolvire - va putea absolvi. Cu această tehnică reuseşte sa îl înfranga pe Mizuki şi să îşi salveze profesorul, Iruka Umino, care îi oferă drept premiu bandana care îi protejea fruntea , însemnând că a absolvit academia. Acea întâlnire îi dezvăluie lui Naruto că este purtătorul demonului Vulpe şi că, pe lângă Al Treilea Hokage, mai există cineva căruia îi păsa de el şi îi accepta prezenţa. Absolvirea de la academie îi deschide calea spre evenimentele şi oamenii care îi vor schimba şi defini lumea, inclusiv calea de a fi un ninja, pentru restul vieţii sale.[3]
Acţiunea urmăreşte dezvoltarea lui Naruto şi a prietenilor săi ca luptători ninja, accentuând interacţiunile dintre ei şi influenţa evenimentelor asupra personalităţii lor. Naruto găseşte doi prieteni si camarazi în Sasuke Uchiha şi Sakura Haruno, doi tineri ninja care au fost grupaţi cu el pentru a forma o echipă condusă de experimentatul profesor Kakashi Hatake.[4] De asemenea Naruto câştigă încrederea tuturor personajelor întâlnite de-a lungul seriilor. Aceştia învaţă noi abilităţi, ajung să se cunoască reciproc şi sa cunoasca alte sate, pornind într-o călătorie ce are ca scop visul lui Naruto de a deveni Hokage al satului Konoha.
De-a lungul seriei, se pune accent pe dezvoltarea personajelor, cu puţine lucruri întâmplătoare. Mai întâi, accentul se pune pe Naruto, Sasuke şi Sakurei, membrii Echipa 7. Totuşi, şi alte personaje sunt prezentate în aceeaşi ipostază, cum ar fi Kakashi, Tsunade, Jiraiya, la fel şi membrii celorlalte echipe şi sate. Câteva personaje negative sunt prezentate de asemenea, primul fiind Zabuza Momochi, din satul Kiri şi partenerul său, Haku. Mai târziu, în timpul Examenelor Chunin, Orochimaru şi Kabuto Yakushi, mâna sa dreapta, sunt prezentaţi. In timpul aceleiaşi perioade sunt prezentaţi şi trei ninja cunoscuţi ca "Sand Siblings" (Fraţi Nisipului). Aceşti fraţi sunt din Sunagakure şi îi includ pe Temari, Kankuro, şi Gaara. Mai târziu, o organizaţie misterioasă numită Akatsuki începe să îl urmărească pe Naruto pentru Vulpea cu Nouă Cozi sigilată în interiorul lui.
NEON GENESIS EVANGELION
Neon Genesis Evangelion (新世紀エヴァンゲリオン Shin Seiki Evangerion?), cunoscut ca NGE, Eva, sau Evangelion, este un succes comercial, recunoscut de critici, şi un popular anime japonez, care a început în Octombrie 1995; seria a lansat cunoscuta franciză Neon Genesis Evangelion. Este considerat unul din cele mai importante şi influente serii anime al tuturor timpurilor. Seria anime a fost creat de Gainax, scrisă şi regizată de Hideaki Anno, şi co-produsă de TV Tokyo şi Nihon Ad Systems (NAS).
Evangelion este o serie mecha apocaliptică de acţiune care are în prin plan eforturile organizaţiei paramilitare Nerv de a lupta împotriva unor fiinţe cunoscute drept Îngeri, folosind mecha gigantice denumite Evangelions care sunt pilotate de un grup select de adolescenţi, printre care şi protagonistul protagonist seriei.
Evenimente din serie fac referire la simbologie Judeo-Creştină din Geneză şi alte lucrări Biblice. Episoadele de mai târziu trec la psihoanaliza personajelor principale, care suferă de diferite probleme emoţionale şi boli mintale; natura existenţei şi realitatea fiind discutate într-un mod face ca Evangelion să fie caracterizat drept o "fantezie postmodernistă". Hideaki Anno, regizorul seriei anime, a suferit de depresie clinică înainte de a crea seria, iar aspectele psihologice ale serialului se bazează pe experienţele personale are regizorului în a învinge boala.
ONE PIECE
Un băiat numit Monkey D. Luffy, inspirat de către eroul copilăriei sale, "Red Haired" Shanks, porneşte într-o călătorie pentru a găsi legendara One Piece, şi a deveni noul Rege al Piraţilor. Pentru a săvârşi acest lucru, el trebuie să ajungă la capătul celui mai periculos ocean din lumea "The Grand Line".
Luffy comandă echipajul Piraţilor Strawhat mai întâi pe apele din East Blue iar apoi prin Grand Line. El urmează traseul defunctului Rege al Piraţilor, Gold Roger, de la o insulă la alta în căutarea comorii One Piece. De-a lungul călătoriei sale echipajul său ajunge să conţină un secund, un navigator, un sniper, un bucătar, un doctor, un arheolog, un constructor de nave, şi un muzician.
POKEMON
SAILOR MOON
Protagonista seriei Sailor Moon este Usagi Tsukino, care trăieşte o viaţă normală de elevă până în momentul când este găsită de o pisică vorbitoare numită Luna. Prin Luna, Usagi învaţă că lumea este pe cale să fie atacată de un Regat Întunecat care a apărut odată în trecut, cu mult timp în urmă, distrugand Regatul Selenar. Puterile ei latente sunt trezite pentru a apăra Pământul de pericolul iminent, lucru ce o determină să se împrietenească cu numeroase persoane care o vor ajuta în luptă.
Usagi luptă folosindu-se de identitatea Sailor Moon, iar pe măsura progresului povestii ea învaţă tot mai multe despre duşmanii cu care se confruntă şi forţele răului care îi trimit pe Pământ. În mod gradual ea va descoperi adevărul despre viaţa ei din trecut, despre dragostea ei adevărată şi posibilităţile viitorului Sistemului Solar.
Acţiunea este împărţită în cinci serii, fiecare cu reprezentare manga şi anime, de obicei sub nume diferite. Acestea sunt Dark Kingdom arc, Black Moon arc (Sailor Moon R), Infinity arc (Sailor Moon S), Dream arc (Sailor Moon Supers) şi Stars arc (Sailor Stars).
TRIGUN
Trigun urmăreste viaţa lui "Vash the Stampede" şi a doi angajaţi ai Bernardelli Insurance Company care îl urmăresc pentru a micşora dezastrele ce rămân în urma sa. Majoritatea dezastrelor atribuite lui Vash sunt cauzate de vânători de recompense care îl urmăresc pentru recompensa de "60,000,000,000$$" (şaizeci miliarde de "doubli dolari") pusă pe capul lui Vash pentru distrugerea oraşului July. Totuşi, el nu are amintiri despre incident datorită amneziei. De-alungul călătoriilor sale, Vash încearcă să salveze vieţi prin metode non-letale. Ocazional acestuia i se alătură, Nicholas D. Wolfwood, care, ca şi Vash, este un pistolar de elită. Odată cu deşfăşurarea acţiunii, aflăm că Wolfwood a fost trimis de fratele lui Vash, Knives, pentru al "păzi şi proteja" pe Vash. Mai târziu, Wolfwood devine şi el ţinta unui grup de asasini, Gung-Ho Guns, deoarece nu urmeăză noile "ordine" ( de al elimina pe Vash).
Pe masură ce seria progresează, ne sunt dezvăluite mai multe despre trecutul misterios al lui Vash şi istoria civilizaţiei umane de pe planeta Gunsmoke. Seria se foloseşte adesea de situaţii comice şi are un ton uşor sentimental, dar tonul devine din ce în ce mai întunecat şi dramatic în a doua jumătate. Serialul atrage atenţia asupra conflictelor morale, în special asupra moralităţii în a ucide o fiinţă vie, chiar şi atunci când eşti justificat (ex. auto-apărare/protecţia altora).
DRAGON BALL
Un băiat cu coadă de maimuţă numit Son Goku este găsit de către un expert al artelor marţiale şi crescut ca nepotul acestuia. Într-o zi, în timpul unei luni pline, Goku se transformă într-o gorilă gigantică şi îşi ucide accidental bunicul adoptiv, dar mai târziu nu are nici o amintire a acestui lucru. Câţiva ani mai târziu, Bulma, pornită în căutarea celor şapte Bile Dragon pentru a-şi avea dorinţa îndeplinită de dragonul ce apare, îl întâlneşte pe Goku, care locuieşte singur cu Bila Dragon cu patru stele pe care o preţuieşte ca pe bunicul său. Goku decide să o însoţească pe Bulma în călătoria sa, iar pe drum, întâlneşte şi se împrieteneşte cu mulţi artişti marţiali, trece prin antrenamente riguroase şi diferite programe educaţionale, încercări şi răufăcători, participând adesea la turneul Tenka-ichi Budōkai.
Odată ce seria progreseză, Goku creşte într-un adult, iar primul său copil, Son Gohan trece prin întâmplări similare. În timp ce Goku evoluează, la fel şi rivali săi, inclusiv Piccolo şi Vegeta, unii transformându-se din personaje negative în pozitive. Goku însăşi moare şi reînvie de un număr de ori, devenind cel mai puternic supererou din univers.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://japonia.forumulmeu.ro
Blue Rose

avatar

Mesaje : 48
Data de inscriere : 19/05/2010
Localizare : Vreau un Japonia

MesajSubiect: Re: ~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~   Mar Iun 01, 2010 5:05 pm

Nana si Blood plus de ce nu sunt? Si ele sunt destul de cunoscute... Clueless
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.myspace.com/I-live4music/
Yoruichi
Admin
avatar

Mesaje : 257
Data de inscriere : 04/05/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: ~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~   Mar Iun 01, 2010 9:10 pm

Pai topul asta l-am gasit.... Daca mai stiti altele e foarte bine sa postati Blush2 Mie una imi plac la nebunie anime-urile, mai ales alea cu vampiri si samurai Bravo
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://japonia.forumulmeu.ro
Vamps.Asuka

avatar

Mesaje : 29
Data de inscriere : 10/06/2010

MesajSubiect: Re: ~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~   Joi Iun 10, 2010 8:00 pm

Genre: Adventure, Post-Apocalyptic, Supernatural
Director:Tensai Okamura
Writer:Keiko Nobumoto

Rezumat: Acţiunea are loc într-o perioadă post-apocaliptică în care lumea a fost devastată. Există o legendă în "Cartea Lunii" care spune că lupii sunt fiinţe mistice care au venit din Paradis la începutul timpurilor şi care se vor întoarce acolo la sfârşitul lumii. Întâi ei vor trebui să caute Fecioara din Flori/ Flower Maiden, o fiinţă creată din esenţa florilor lunii, care să-i ghideze înspre Rai. Această legendă este însă aproape uitată deoarece se crede că lupii au fost vânaţi până la dispariţie în urmă cu aproape 200 de ani. Însă nişte lupi au găsit o cale de a supravieţui co-existând cu oamenii şi integrându-se în societate, având o înfăţişare umană iluzorie.
Blood +, Pronunţată ca "Blood Plus", este o serie anime produsă de Producţie i.g şi Aniplex si regizat de Junichi Fujisaku. Seria a avut premiera în Japonia pe anime Sony satelit canal, Animax, Precum şi pe terestru reţele, cum ar fi MBS, TBS, Şi RKB pe 08 octombrie 2005. Ultimul episod difuzat pe 23 septembrie, 2006. Blood + este licenţiat pentru distribuţia internaţională în mai multe regiuni prin braţul internaţionale Sony Pictures ", Sony Pictures Television International (SPTI).

Blood + a fost inspirat de filmul anime 2000 Blood: Ultimul vampir; Cu toate acestea, există doar o aluzii şi câteva elemente de bază din film. Fujisaku a fost implicat cu ambele lucrări, inclusiv în calitate de director pentru Blood + Romanul scris şi de Blood: Ultimul vampir.

Sub grija de familia ei adoptivă, Saya Otonashi a fost de viaţă de viaţă a unui anemic şi Amnesiac, Dar altfel obişnuite şcolăriţă. viaţă fericită Saya este distrus atunci când ea este atacat de un chiropteran, a aflat că ea este singura care îi poate învinge.

Înarmat cu ea Katana, Saya porneste intr-o calatorie cu familia ei, aliaţi, şi ei Chevalier, Hagi, pentru a scăpa lumea de chiropteran şi redescopere identitatea ei. Cursul călătoriei relevă istoricul chiropterans şi trecut foarte profunde Saya, care se întinde în mijlocul secolului al 19-lea.

Seria este stabilită iniţial, în ziua de azi (septembrie 2005) Okinawa City (Koza), pe Okinawa Insula, în apropiere de SUA Kadena Air Base. În cursul serii, Saya vizite de locaţii din întreaga lume, lupta împotriva chiropteran inamic şi căutarea originilor ei.

NANA
În tren, în drum spre Tokio pentru a se întâlni cu iubitul ei, Shoji, Nana Komatsu ("Hachi") s-a aşezat lângă Nana Osaki, care călătorea tot către Tokio pentru a-şi împlini visul de a deveni cântăreaţă. Nana îşi doreşte un debut spectaculos în trupa punk "Blast" în Tokio, unde iubitul ei, Ren, este chitarist într-o formaţie cunoscută, numită "Trapnest". Având acelaşi nume, "Nana", fetele se împrietenesc repede, iar drumurile lor se intersectează încă o dată atunci când îşi caută cazare în Tokio. În final, cele două se hotărăsc să locuiască împreună şi din acel moment, vor avea parte de aspectele plăcute şi mai putin plăcute ale vieţii sub acelaşi acoperiş...VampireKnight
Yuki Cross' earliest memory is of being all alone on a snowy night in winter, when she was attacked by an evil "Level E" vampire and saved by a powerful but kind vampire named Kaname Kuran. Ten years later, Yuki is a school guardian, protecting the human "Day Class" students from the vampire "Night Class" students, along with her childhood friend, Zero Kiryu. The story follows Yuki's discovery that Zero has been turned into a vampire and her struggle to keep him sane and prevent him from killing himself as he fears turning into the lowest level of vampire, the monstrous Level E, all the while she deals with her unobtainble love for Kaname, who happens to be the highest pedigree of vampire, a pureblood.

Yuki faces a difficult decision with the arrival of Shizuka Hio. The pureblood vampire, who killed Zero's family and turned Zero, offers Yuki the deal of either killing Kaname Kuran or becoming a vampire in order to save Zero. Yuki decides to give up her humanity to save Zero, but is prevented by Zero who would rather kill Shizuka. Neither occurs when Zero's assumed dead twin shows up. Shizuka, instead, is killed by Kaname Kuran. With the loss of his salvation, Yuki continues to help Zero fight his bloodlust while also seeking to recover the memories she lost as a young child. As the series progresses, Zero's thirst for blood leads to his drinking from Yuki, by her consent, to avoid becoming a level E vampire and losing himself to his monstrous instincts. Kaname is very protective of Yuki, and to stop her from having to do this, he gives Zero his own "pure" blood. Also, since he had consumed the blood of Shizuka Hio, his own helps keep Zero from going insane and from needing to feed from Yuki.

Eventually, it is revealed that Yuki is a pureblood vampire herself; the Pureblood Princess of the Kuran family, who had been transformed into a human before she lost her memories. It is also revealed that Kaname is Yuki's older brother and that they were engaged as children to be married. Despite this, Kaname is not Yuki's true blood brother, but an ancient and powerful ancestor of the royal Kuran family who was resurrected by Rido Kuran. He was raised by Yuki's parents, Juuri and Haruka Kuran, after Rido had kidnapped and sacrificed their first child to bring him back to life. To protect Yuki , her mother sacrificed her life in order to perform a spell that would seal Yuki's memories and allow her to live as a human. After Yuki reawakens to her vampire nature, Rido again tries to kill her and consume her power. As Kaname kills the corrupt vampire senate who they had discovered were working together with their uncle, Yuki fights Rido. During a fierce battle, Zero aids her in killing him, but later on tells her he will have to kill her when he sees her once again, since she is a pureblood. She tells him that she will keep running, so that he will have a reason to live. Although this is where the anime ends, the manga continues the story and is updated monthly in LaLa Magazine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Yoruichi
Admin
avatar

Mesaje : 257
Data de inscriere : 04/05/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: ~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~   Vin Iun 11, 2010 1:08 am

Oh....Wolf's Rain, Blood + , Vampire's Knight .... fac parte din preferatele mele Blush2
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://japonia.forumulmeu.ro
Vamps.Asuka

avatar

Mesaje : 29
Data de inscriere : 10/06/2010

MesajSubiect: Re: ~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~   Dum Iun 13, 2010 9:29 pm

Da sunt foarte marfa ^_________^ Cheerleader
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
ssowar

avatar

Mesaje : 1
Data de inscriere : 06/09/2012

MesajSubiect: Re: ~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~   Joi Sept 06, 2012 5:33 pm

Naruto Shipuden este o poveste care are o foarte mare priza la copiii cu varste cuprinse intre 8-24 ani.Prima serie din Naruto a avut o poveste cam seaca si nu prea avea continuitate dar a doua este cel mai tare animeu vazut de mine.El incepa sasi controleze cutotul vultea din el si devine un adevarat eroul in satul sau si nu numai.Acest anime are si scene dramatice si chiar unele foarte sentimentale.Este animeul meu preferat.
Trigun este unul din primele mele animeuri in care se povesteste despre un pistolar singuratic care are o personalitate dubla.Una este serioasa si foarte terifianta iar cealalta este asemanatoare unui copil de trei ani.abilitatile sale sunt uimitoare iar arma pe care o foloseste nu da impresia de putere de foc ci de simplitate.In decursul anilor el devine un infractor care are o recompensa de 60.000.000 de dolari pe capul sau.
Bleach este o serie interesanta in care pers. principal este un adolescent care in viata lui normala apare un inger al mortii.Din acel moment viata lui se schimba din clipa in care acel vizitator ii transfera lui puterile sale.Dupa aceasta el incepe o lupta pentru asi apara orasul impotriva diversilor inamici.
Acestea sunt animeurile mele preferate scz pt descrierile nu prea exacte dar au fost facute de mine si nu cu (copy + paste). Japan
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: ~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~   

Sus In jos
 
~ Cele mai cunoscute ANIME-uri ~
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Japanese Entertainment :: Anime-
Mergi direct la: